Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Kosten: € 99,- p.p. inclusief materialen, koffie/thee met iets lekkers (home made of van de banketbakker), inclusief een heerlijke lunch van Gasterij Wielrevelt, bereid met biologische – en streekproducten.

Locatie: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens (bij Utrecht)

Je eigen warme sloffen vilten?

Tijdens deze workshop sloffen vilten maak je je eigen naadloze, warme sloffen met de techniek van het natvilten. Je start met het werken rond een mal en daarna ga je de sloffen verder vilten aan je eigen voeten. Of je krijgt een heerlijke ‘voetmassage’ van één van je medecursisten. Zo maak je de sloffen helemaal op maat voor jouw voeten. Je kunt ook kleine slofjes vilten, bijvoorbeeld voor je (klein)kind. Ook de kleuren en versieringen van de sloffen kun je zelf kiezen. Er is keuze uit verschillende kleuren wol. Wol werkt isolerend, reguleert warmte en is slijtvast, waardoor je mooie én stevige sloffen krijgt die lang meegaan.

Data en aanmelden: klik hier

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar inge@studionamenia.nl of te bellen naar 06-15315196.

De workshop wordt verzorgd door Studio Namenia.

workshop-sloffen-van-vilt

Sloffen afvilten aan de voet – met een heerlijke voetmassage!