Workshop parfum maken

Altijd al eens zelf een parfum willen bedenken? Maak tijdens deze workshop een heerlijk geurend parfum met etherische oliën en neem het mee in een originele verstuiver!

 Over de workshop parfum maken

Hoe wordt een geur opgebouwd? Welke ingrediënten bevat een parfum? We beginnen met een introductie over het maken van parfum. Daarna gaan we zelf stapsgewijs parfum maken. Eerst gaan meer dan 30 verschillende etherische geuroliën rond in de groep en maakt iedereen een keuze uit de geuroliën. We mengen de geuroliën tot de gewenste combinatie ontstaat. Workshop parfum maken: een ontzettend leuke én leerzame workshop die draait om geuren.

Resultaat

Iedere deelnemer gaat naar huis met 8 ml parfum in een ‘parfumpen’ voorzien van een handige clip. Deze verstuiver ziet eruit als een pen maar wordt gebruikt worden als parfumverstuiver. Handig om mee te nemen in de handtas!

De workshop duurt 1,5 uur.
Kosten: € 35,- p.p. inclusief materialen, koffie/thee met iets lekkers. Voor alle materialen en gereedschappen wordt gezorgd. Voor groepen vanaf 10 personen geldt een kortingstarief.

DATA EN AANMELDEN – KLIK HIER

Deze workshop boeken voor je eigen groep? Dat kan ook, neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen via inge@studionamenia.nl of 06-15315196.

De workshop wordt verzorgd door Studio Namenia.