Vergaderingen en Bijeenkomsten

Op het terrein van Hoeve Wielrevelt is tegenover de Gasterij de Stalzaal te vinden. De Stalzaal is een multifunctionele ruimte geschikt voor de zakelijke bezoeker welke een keer op het platteland zijn of haar vergadering/ bijeenkomst wil organiseren.

De Stalzaal beschikt over een beamer, flipover, internet en diverse verlicht opties. Het is mogelijk om de ruimte op verschillende manieren in te richten. Denk aan een grote vergadertafel in het midden van de ruimte of een theateropstelling met de gezichten richting de spreker. Het is mogelijk om diverse hoekjes te creëren waar mensen kunnen vergaderen in kleine teams of we zetten de tafels neer als de schoolbanken van vroeger. Afhankelijk van de grootte van de groep is er een scala aan mogelijkheden, neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u tijdens een vergadering naar buiten kunnen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Er is een aansluitend privéterras. Daarnaast leent en het terrein met zijn moestuin en landelijke omgeving voldoende ruimte voor een wandeling. Maak uw hoofd even helemaal leeg en ga out of de box vergaderen bij Hoeve Wielrevelt.

De lunch en tussendoortjes worden verzorgd door Gasterij Wielrevelt. Afhankelijk van de groepsgrootte en waar u behoeft aan heeft kunnen wij lunch en/of buffet verzorgen in de Gasterij of in de vergaderruimte.

Tijdens uw vergadering of bijeenkomst staat er te allen tijde een gastheer of dame voor uw klaar.