Stalzaal

Op Hoeve Wielrevelt is tegenover de Gasterij, de stalzaal te vinden. Dit is een multifunctionele ruimte geschikt voor feesten en partijen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een familiereünie, een verjaardagsfeestje maar ook voor de zakelijke bezoeker is de ruimte zeer geschikt. Denk aan bijvoorbeeld vergaderingen, bijeenkomsten, coaching sessies of teambuilding activiteiten.

De stalzaal is te gebruiken in combinatie met één van onze arrangementen welke naast een aantal standard arrangementen ook per gelegenheid op maat en naar wens samengesteld kunnen worden.

Vergaderingen

Wilt u op een mooie plek ongestoord en in een ongedwongen sfeer vergaderen dan is de stalzaal een uiterst geschikte vergaderruimte. De rustige en natuurlijke omgeving zorgen ervoor dat u even helemaal weg bent van alle drukte uit het bedrijfsleven. Wij verzorgen voor u van A tot Z koude/warme drankjes, hapjes, lunch en indien gewenst een buffet verzorgd vanuit de Gasterij.

Onze locatie ligt nabij de A2 en is daarom goed te bereiken met de auto. Neem contact op voor een arrangement op maat.

Coaching sessies & teambuilding

Voor een diversiteit aan gelegenheden kan de stalzaal faciliteren als groeps- en gebruiksruimte dit altijd in combinatie met de afname van een arrangement vanuit de Gasterij. Naast de binnenruimte is er een privétuin gelegen achter de stalzaal en kan er in overleg gebruik gemaakt worden van het terrein van Hoeve Wielrevelt voor buiten activiteiten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Feesten en partijen

Heeft u iets te vieren bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower, familiereünie of wilt u met een grotere groep samenkomen onder het genot van een drankje en een hapje? Wij laten u graag kennis maken met de mogelijkheden in de stalzaal. Op maat stellen wij diverse arrangementen samen. Voor de mogelijkheden en een offerte aanvraag neem contact met ons op.