Maak je eigen lippenbalsem & douchegel

Tijdens deze kinderworkshop maak je je eigen douchegel met etherische oliën en een natuurlijke lippenbalsem. Met pure, natuurlijke ingrediënten. Het resultaat ziet er mooi en vrolijk uit en ruikt heerlijk!

Zelf douchegel maken

Wil je ontspannen onder de douche of juist een oppepper in de ochtend? Maak eerst je eigen vloeibare zeep voor de douchegel. Ruik daarna de meer dan 30 etherische oliën en kies daaruit je eigen geurmelange. Je neemt de douchegel mee in een mooi flesje van 100 ml met je eigen label eraan.

Zelf lippenbalsem maken

Lippenbalsem wordt door veel mensen gebruikt om schrale lippen tegen te gaan. Maar waar bestaat lippenbalsem eigenlijk uit en hoe komt dat lekkere smaakje eraan? Maak zelf lippenbalsem in deze leuke workshop!

We gebruiken allemaal natuurlijke grondstoffen om de lippenbalsem te maken. In tegenstelling tot de meeste lipbalsems uit de winkel sluit deze 100% natuurlijke balsem de huid niet af, maar werkt verzorgend en beschermend.We wegen en verwarmen in duo’s de ingrediënten en gieten het tenslotte in een echte huls voor lippenbalsem.

Leeftijd kinderworkshop

De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Praktische informatie

Duur workshop: 2 uur
Kosten: € 149,- voor een groep t/m 10 kinderen. Extra kinderen: € 10,- p.p.
De workshop is inclusief drinken en iets lekkers erbij.

Meer informatie

Deze workshop wordt verzorgd door Studio Namenia. Heb je vragen of wil je dit creatieve kinderfeestje boeken? Neem dan contact op via e-mail: inge@studionamenia.nl of telefonisch op 06-15315196