Gastvrij genieten

Gasterij Wielrevelt is in maart 2016 geopend en wij heten u hier van harte welkom! In onze Gasterij zijn de woorden gastvrijheid, kwaliteit en duurzaamheid vanzelfsprekend.

Kom langs en proef onze huisgemaakte appeltaart, gemaakt van de appels van onze buren of proef onze koffie gemaakt van de beste kwaliteit fair trade bonen uit Mexico en Guatemala. Ook voor een eerlijke lunch van vers gemaakte broodjes, salades en soepen, bent u bij ons aan het goede adres.

Tijdens zonnige dagen kunt u lekker buiten zitten op ons ruime terras of in de boomgaard onder de walnotenbomen en genieten van het uitzicht wat landschap Haarzuilens te bieden heeft. Een koel lokaal gebrouwen biertje of een mooi glas biologische wijn maken het genieten compleet.

Bij de ingang van de Gasterij is een kleine winkel met ijsjes, jams en chutneys met ingrediënten uit eigen moestuin en andere leuke producten uit de omgeving.

Streekproducten

We maken zoveel mogelijk gebruik van biologische en/of streekproducten. Zo gebruiken we voor de appeltaart de appels van onze buurvrouw de Haarse Gaard, halen we de kaas aan de overkant bij de geitenboerderij, serveren we regelmatig lunchgerechten  met vlees van ‘t Ouwe Land en maken we gebruik van ambachtelijk brood van bakkerij Carl Siegert.

Voor de liefhebber schenken we bier van de Leckere, een lokale brouwerij uit De Meern waarbij we elk seizoen een nieuwe smaak introduceren. Wij laten u ook graag kennismaken met onze zorgvuldig uitgekozen biologische wijnen of bijvoorbeeld een biologische sap van vlierbessen. Met liefde kiezen wij onze producten uit en zijn wij ook altijd opzoek naar nieuwe duurzame producten uit de streek.

Feesten en Partijen

Heeft u iets te vieren? Of bent u opzoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsborrel of netwerkevenement? Onze Gasterij is het juiste adres. Zowel binnen als buiten zijn er diverse mogelijkheden om met een grote groep mensen te vieren, proosten en/of te netwerken. Diverse verjaardagen, Haringparty’s, bedrijfsdagen etc. zijn u voor geweest en hebben kunnen genieten van de open en ontspannen locatie.

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van lunch, buffet en bbq arrangementen maar ook kunnen wij voor u de setting zo aanpassen dat het geheel in thema is met uw feest. Denk aan een mobiele wijnbar voor Italiaanse sferen of een haringkar tijdens het haring seizoen. Wij denken graag met u mee, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.