Gastvrij genieten

Wij heten u van harte welkom bij Gasterij Wielrevelt! In onze Gasterij zijn de woorden gastvrijheid, kwaliteit en duurzaamheid vanzelfsprekend.

Kom langs en proef ons biologisch boerenbrood, onze huisgemaakte pattenserie, koffie gemaakt van de beste kwaliteit fair trade bonen of een salade met groentes uit eigen moestuin. Bij ons bent u aan het goede adres voor een lunch met verse producten uit de omgeving.

Tijdens zonnige dagen kunt u lekker buiten zitten op ons ruime terras of in de boomgaard onder de walnotenbomen. Geniet van het uitzicht wat landschap Haarzuilens te bieden heeft. Een koel lokaal gebrouwen biertje of een mooi glas biologische wijn maken het genieten compleet.

Bij de ingang van de Gasterij is een kleine winkel met ijsjes, jams en chutneys en andere leuke producten uit de omgeving.

Streekproducten

We maken zoveel mogelijk gebruik van biologische en/of streekproducten. Zo gebruiken we groente en fruit uit eigen moestuin en het voedselbos, halen we onze kaas aan de overkant bij de geitenboerderij, serveren we ambachtelijk vlees van de plaatselijke slager en hebben we heerlijk biologisch boerenbrood.

Met veel zorg en liefde kiezen wij onze producten uit en zijn wij ook altijd opzoek naar nieuwe duurzame producten uit de streek.

Feesten en Partijen

Heeft u iets te vieren? Of bent u opzoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsborrel of netwerkevenement? Onze Gasterij is het juiste adres. Zowel binnen als buiten zijn er diverse mogelijkheden om met een grote groep mensen te vieren, proosten en/of te netwerken. Diverse verjaardagen, Haringparty’s, bedrijfsdagen zijn u voor geweest en hebben kunnen genieten van de open en ontspannen locatie.

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van lunch, buffet, pizzaovens en bbq arrangementen maar ook kunnen wij voor u de setting zo aanpassen dat het geheel in thema is. Denk aan een mobiele wijnbar voor Italiaanse sferen of een haringkar tijdens uw netwerkborrel. Wij denken graag met u mee, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.