VACATURES

Wil jij werken in de horeca van Haarzuilens een uitvalsbasis voor Leidsche Rijn, Maarssen, Vleuten en omgeving? Op een mooie natuurrijke plek waar veel te beleven is voor dagjesmensen maar ook voor de zakelijke bezoeker? Lees dan verder.

 

Hoeve Wielrevelt is omgetoverd van een traditionele Haarse hoeve tot een eigentijds erf waar mensen kunnen wandelen en ontspannen. Gasten kunnen genieten van eerlijk eten en drinken binnen in de Gasterij en op ons zonnige terras. Je kan vergaderen in de bijbehorende stalzaal of je neemt deel aan de diverse workshops. Hiernaast is het voor groepen particulier en zakelijk mogelijk om feesten en partijen te houden binnen één van de gebouwen of buiten. Kortom er is altijd wel wat te beleven!

 

De vele mogelijkheden die Hoeve Wielrevelt biedt zorgt voor een diversiteit aan werkzaamheden binnen jouw baan.

 

Wil jij uitmaken van een hecht en gezellig team? Neem dan een kijkje in onze recente vacatures of mail een open
sollicitatiebrief met motivatie naar
activiteiten@hoevewielrevelt.nl

VACATURES

Zie hieronder onze openstaande vacatures!  ↓

ZELFSTANDIG WERKEND KOK - 20 tot 32 uur

Voor onze Gasterij zijn wij opzoek naar een enthousiaste en creatieve zelfstandig werkend kok die samen met de gasterijmanager Hoeve Wielrevelt tot een succes maakt.

Je vindt het leuk om de menu’s te bedenken en te bereiden in onze lunchroom maar ook voor de hapjes en het buffet tijdens partijen. Onze ideale kandidaat werkt graag met producten uit onze moestuin, heeft feeling met eerlijke en/of biologische gerechten en is creatief met producten uit de omgeving.

De Gasterij is geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Partijen zijn vaak op vrijdag en zaterdag en de zondagen gaan we in het hoogseizoen open voor diner. Binnen bieden we 55 zitplaatsen en op ons terras kunnen daarnaast een 60 tal gasten genieten van de boomgaard.

Jouw verantwoordelijkheden zijn:
– De processen in de keuken verbeteren om effectiever te werken
– Het bijhouden en inkopen van de producten om de kwaliteit te waarborgen
– In orde maken en waarborgen van de mise-en-place
– Creatief in het bedenken van de menukaart in de lunchroom, maar ook keuze in hapjes en buffet tijdens partijen
– Klaarmaken van de gerechten
– Waarborgen van HCCP

Nieuwe ideeën binnen jouw vakgebied worden erg gewaardeerd, je bent tenslotte een volwaardig sparringpartner voor het managementteam.

Je komt terecht in een relatief klein, informeel team, parttime medewerkers (totaal 8/13 bediening en keuken). We kunnen vaste of flexibele dagen aanbieden, dit bepaal jij. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wij zoeken iemand voor 20 tot 32 uur in de week. Bij succes kunnen uren worden uitgebreid boven de 32 uur. Tot slot zoeken wij bij voorkeur iemand die in het bezit is van een certificaat Sociale Hygiëne.

Spreekt bovenstaande jou aan? Solliciteer dan naar deze baan en stuur je CV naar activiteiten@hoevewielrevelt.nl

MEDEWERKER BEDIENING - OPROEPBASIS

medewerker bediening - oproepbasis

Bij Hoeve Wielrevelt zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de bediening. Dagelijks genieten onze gasten bij ons van eerlijke koffie/thee, gebak en lunches. Als medewerker in de bediening zorg jij er samen met je team voor dat onze gasten optimaal genieten van onze Hoeve.

Ben jij servicegericht, enthousiast en op je best binnen de horeca? Ben jij flexibel inzetbaar en kun je minimaal één dag per week werken? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Gasterij Wielrevelt is dagelijks van woensdag t/m zondag geopend tussen 10.00 en 18.00 uur. Dit betekend dat de meeste diensten rondom deze tijden vallen. Buiten onze standaard openingstijden worden er feesten, partijen en vergaderingen georganiseerd,  een flexibele inzetbaarheid is daarom zeer gewenst.

Bij het takenpakket van een medewerker bediening behoren de volgende werkzaamheden:

  • Gastvrij ontvangen van gasten
  • Opnemen van de bestellingen
  • Serveren van drankjes en lunches aan gasten
  • Eventueel zelf bereiden van (eenvoudige) gerechten
  • Opmaken van de rekening
  • Afhandelen van betalingen
  • Afruimen en schoonmaken van tafels
  • Meehelpen met de einde dag schoonmaak

Wij bieden een flexibele bijbaan met shifts voornamelijk tussen 09.00 en 19.00 uur op doordeweekse dagen en in het weekend. Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform de horeca CAO. Hiernaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.

Onze ideale kandidaat heeft enige ervaring of affiniteit in de horeca. Is enthousiast en houdt van aanpakken. Hiernaast ben jij gastvrij, heb je oog voor detail en wordt jij ook vrolijk van elke tevreden gast.

Spreekt bovenstaande jou aan? Solliciteer dan naar deze baan en stuur je CV naar activiteiten@hoevewielrevelt.nl

STAGE BEDIENING/ FACILITAIR MEDEWERKER

Ben jij onze nieuwe gepassioneerd VMBO of MBO leerling? Wil je stage lopen op een plek waar diverse activiteiten samenkomen van workshops, catering, partijen, vergadering tot aan teambuilding programma’s. Dan ben je bij Hoeve Wielrevelt aan het goede adres.

We zoeken op onze Hoeve een medewerker bediening/ facilitair dienstverlening. Je zal tijdens deze stage meewerken met alle voorkomende werkzaamheden, denk hierbij aan: bediening, klaarmaken van ruimtes, klaarmaken van eenvoudige lunchgerechten, inkoop, logistiek en ontvangst van gasten.

Er staat een stagevergoeding tegenover, je komt te werken in een betrokken team en het is een leuke afwisselende stageplek.

Ben je enthousiast dan direct en mail naar activiteiten@hoevewielrevelt.nl

KEUKEN MEDEWERKER

Bij Hoeve Wielrevelt zijn we opzoek naar een enthousiaste medewerker in de keuken, hou jij er van om gasten lekker te laten eten, heb jij affiniteit met werken in de keuken? Dan zoeken we naar jou!

Je gaat werken in een gezellig team, binnen een ambitieus en dynamisch bedrijf, waar een divers publiek komt. De keuken is toegankelijk, maar de kwaliteit is hoog.

Gasterij Wielrevelt is dagelijks van woensdag t/m zondag geopend tussen 10.00 en 18.00 uur. Dit betekend dat de meeste diensten rondom deze tijden vallen. Buiten onze standaard openingstijden worden er feesten, partijen en vergaderingen georganiseerd.

Bij het takenpakket van een medewerker in de keuken behoren de volgende werkzaamheden:

  • Ondersteuning, voorbereiding en uitvoering van lunch gerechten
  • Opruim en schoonmaak werkzaamheden

Werktijden zijn in overleg. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en pauzes worden doorbetaald.

Ben je enthousiast, mail dan je CV naar activiteiten@hoevewielrevelt.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie.