VACATURES

Wil jij werken in de horeca van Haarzuilens een uitvalsbasis voor Leidsche Rijn, Maarssen, Vleuten en omgeving? Op een mooie natuurrijke plek waar veel te beleven is voor dagjesmensen maar ook voor de zakelijke bezoeker? Lees dan verder.

 

Hoeve Wielrevelt is omgetoverd van een traditionele Haarse hoeve tot een eigentijds erf waar mensen kunnen wandelen en ontspannen. Gasten kunnen genieten van eerlijk eten en drinken binnen in de Gasterij en op ons zonnige terras. Je kan vergaderen in de bijbehorende stalzaal of je neemt deel aan de diverse workshops. Hiernaast is het voor groepen particulier en zakelijk mogelijk om feesten en partijen te houden binnen één van de gebouwen of buiten. Kortom er is altijd wel wat te beleven!

 

De vele mogelijkheden die Hoeve Wielrevelt biedt zorgt voor een diversiteit aan werkzaamheden binnen jouw baan.

 

Wil jij uitmaken van een hecht en gezellig team? Neem dan een kijkje in onze recente vacatures of mail een open
sollicitatiebrief met motivatie naar
activiteiten@hoevewielrevelt.nl

VACATURES

Zie hieronder onze openstaande vacatures!  ↓

MEDEWERKER BEDIENING - OPROEPBASIS

medewerker bediening - oproepbasis

Bij Hoeve Wielrevelt zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de bediening. Dagelijks genieten onze gasten bij ons van eerlijke koffie/thee, gebak en lunches. Als medewerker in de bediening zorg jij er samen met je team voor dat onze gasten optimaal genieten van onze Hoeve.

Ben jij servicegericht, enthousiast en op je best binnen de horeca? Ben jij flexibel inzetbaar en kun je minimaal één dag per week werken? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Gasterij Wielrevelt is dagelijks van woensdag t/m zondag geopend tussen 10.00 en 18.00 uur. Dit betekend dat de meeste diensten rondom deze tijden vallen. Buiten onze standaard openingstijden worden er feesten, partijen en vergaderingen georganiseerd,  een flexibele inzetbaarheid is daarom zeer gewenst.

Bij het takenpakket van een medewerker bediening behoren de volgende werkzaamheden:

 • Gastvrij ontvangen van gasten
 • Opnemen van de bestellingen
 • Serveren van drankjes en lunches aan gasten
 • Eventueel zelf bereiden van (eenvoudige) gerechten
 • Opmaken van de rekening
 • Afhandelen van betalingen
 • Afruimen en schoonmaken van tafels
 • Meehelpen met de einde dag schoonmaak

Wij bieden een flexibele bijbaan met shifts voornamelijk tussen 09.00 en 19.00 uur op doordeweekse dagen en in het weekend. Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform de horeca CAO. Hiernaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.

Onze ideale kandidaat heeft enige ervaring of affiniteit in de horeca. Is enthousiast en houdt van aanpakken. Hiernaast ben jij gastvrij, heb je oog voor detail en wordt jij ook vrolijk van elke tevreden gast.

Spreekt bovenstaande jou aan? Solliciteer dan naar deze baan en stuur je CV naar activiteiten@hoevewielrevelt.nl

STAGE BEDIENING/ FACILITAIR MEDEWERKER

Ben jij onze nieuwe gepassioneerd VMBO of MBO leerling? Wil je stage lopen op een plek waar diverse activiteiten samenkomen van workshops, catering, partijen, vergadering tot aan teambuilding programma’s. Dan ben je bij Hoeve Wielrevelt aan het goede adres.

We zoeken op onze Hoeve een medewerker bediening/ facilitair dienstverlening. Je zal tijdens deze stage meewerken met alle voorkomende werkzaamheden, denk hierbij aan: bediening, klaarmaken van ruimtes, klaarmaken van eenvoudige lunchgerechten, inkoop, logistiek en ontvangst van gasten.

Er staat een stagevergoeding tegenover, je komt te werken in een betrokken team en het is een leuke afwisselende stageplek.

Ben je enthousiast dan direct en mail naar activiteiten@hoevewielrevelt.nl

MEDEWERKER KEUKEN

Wij zoeken voor uitbreiding van ons team een gemotiveerde heer of dame welke graag wil werken op een mooie buitenlocatie vlakbij Utrecht/ Leidscherijn in Haarzuilens.

Als keukenmedewerker ben je verantwoordelijk voor het bereiden van diverse lunchgerechten. Kwaliteit en goed eten daar sta jij voor! Hiernaast zorg je voor een ordelijke en schone keuken.

Wij bieden!

 • Flexibele werktijden en wisselende diensten.
 • Gezellig team
 • Doorbetaalde pauze!
 • Levendige omgeving met een diversiteit aan activiteiten
 • Groei mogelijkheden en bij goed functioneren meer uren
 • Goede arbeidsomstandigheden

We zoeken een enthousiaste collega welke het leuk vindt om onze gasten het naar de zin te maken met lekker en eerlijk eten, als je het leuk vindt kan je ook eens een kijkje in onze moestuin nemen om je eigen gerecht te creëren met eigen groente en fruit. Jouw creativiteit wordt erg gewaardeerd!

Wil je meer informatie over deze vacature of een afspraak maken, neem dan contact op met Madelien de Graaf telefoonnummer 030 – 677 27 34 of mail je cv naar activiteiten@hoevewielrevelt.nl