VACATURES

Wil jij werken in de horeca van Haarzuilens een uitvalsbasis voor Leidsche Rijn, Maarssen, Vleuten en omgeving? Op een mooie natuurrijke plek waar veel te beleven is voor dagjesmensen maar ook voor de zakelijke bezoeker? Lees dan verder.

 

Hoeve Wielrevelt is omgetoverd van een traditionele Haarse hoeve tot een eigentijds erf waar mensen kunnen wandelen en ontspannen. Gasten kunnen genieten van eerlijk eten en drinken binnen in de Gasterij en op ons zonnige terras. Je kan vergaderen in de bijbehorende stalzaal of je neemt deel aan de diverse workshops. Hiernaast is het voor groepen particulier en zakelijk mogelijk om feesten en partijen te houden binnen één van de gebouwen of buiten. Kortom er is altijd wel wat te beleven!

 

De vele mogelijkheden die Hoeve Wielrevelt biedt zorgt voor een diversiteit aan werkzaamheden binnen jouw baan.

 

Wil jij uitmaken van een hecht en gezellig team? Neem dan een kijkje in onze recente vacatures of mail een open
sollicitatiebrief met motivatie naar
activiteiten@hoevewielrevelt.nl

VACATURES

Zie hieronder onze openstaande vacatures!  ↓

ZELFSTANDIG WERKEND KOK - 20 tot 32 uur

Voor onze Gasterij zijn wij opzoek naar een enthousiaste en creatieve zelfstandig werkend kok die samen met de gasterijmanager Hoeve Wielrevelt tot een succes maakt.

Wij zijn een mooie buitenlocatie waar veel dagjes mensen, omwonende maar ook doordeweeks bedrijven graag komen. Op onze locatie werken we graag met producten uit onze moestuin en eerlijke en/of biologische producten uit de omgeving. Onze kaart is toegankelijk en de kwaliteit is hoog.

De Gasterij is geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Partijen zijn vaak op vrijdag en zaterdag. Binnen bieden we 55 zitplaatsen en op ons terras kunnen daarnaast een 60 tal gasten genieten van de boomgaard.

Jouw verantwoordelijkheden worden:
– De processen in de keuken verbeteren om effectiever te werken
– Het bijhouden en inkopen van de producten om de kwaliteit te waarborgen
– In orde maken en waarborgen van de mise-en-place
– Creatief in het bedenken van de menukaart in de lunchroom
– Klaarmaken van de gerechten
– Waarborgen van HCCP

Nieuwe ideeën binnen jouw vakgebied worden erg gewaardeerd, je krijgt echt de kans om je eigen draai aan de kaart te geven. Je komt terecht in een relatief klein, informeel team, parttime medewerkers (totaal 8/13 bediening en keuken). We kunnen vaste of flexibele dagen aanbieden, dit bepaal jij. Hiernaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, zo worden pauzes altijd doorbetaald.

Wij zoeken iemand voor 16 tot 32 uur in de week. Bij succes kunnen uren worden uitgebreid boven de 32 uur. Tot slot zoeken wij bij voorkeur iemand die in het bezit is van een certificaat Sociale Hygiëne of bereid is om dit te halen.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie activiteiten@hoevewielrevelt.nl

MEDEWERKER BEDIENING - OPROEPBASIS

medewerker bediening - oproepbasis

Bij Hoeve Wielrevelt zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de bediening. Dagelijks genieten onze gasten bij ons van eerlijke koffie/thee, gebak en lunches. Als medewerker in de bediening zorg jij er samen met je team voor dat onze gasten optimaal genieten van onze Hoeve.

Ben jij servicegericht, enthousiast en op je best binnen de horeca? Ben jij flexibel inzetbaar en kun je minimaal één dag per week werken? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Gasterij Wielrevelt is dagelijks van woensdag t/m zondag geopend tussen 10.00 en 18.00 uur. Dit betekend dat de meeste diensten rondom deze tijden vallen. Buiten onze standaard openingstijden worden er feesten, partijen en vergaderingen georganiseerd,  een flexibele inzetbaarheid is daarom zeer gewenst.

Bij het takenpakket van een medewerker bediening behoren de volgende werkzaamheden:

 • Gastvrij ontvangen van gasten
 • Opnemen van de bestellingen
 • Serveren van drankjes en lunches aan gasten
 • Eventueel zelf bereiden van (eenvoudige) gerechten
 • Opmaken van de rekening
 • Afhandelen van betalingen
 • Afruimen en schoonmaken van tafels
 • Meehelpen met de einde dag schoonmaak

Wij bieden een flexibele bijbaan met shifts voornamelijk tussen 09.00 en 19.00 uur op doordeweekse dagen en in het weekend. Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform de horeca CAO. Hiernaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.

Onze ideale kandidaat heeft enige ervaring of affiniteit in de horeca. Is enthousiast en houdt van aanpakken. Hiernaast ben jij gastvrij, heb je oog voor detail en wordt jij ook vrolijk van elke tevreden gast.

Spreekt bovenstaande jou aan? Solliciteer dan naar deze baan en stuur je CV naar activiteiten@hoevewielrevelt.nl

STAGE BEDIENING/ FACILITAIR MEDEWERKER

Ben jij onze nieuwe gepassioneerd VMBO of MBO leerling? Wil je stage lopen op een plek waar diverse activiteiten samenkomen van workshops, catering, partijen, vergadering tot aan teambuilding programma’s. Dan ben je bij Hoeve Wielrevelt aan het goede adres.

We zoeken op onze Hoeve een medewerker bediening/ facilitair dienstverlening. Je zal tijdens deze stage meewerken met alle voorkomende werkzaamheden, denk hierbij aan: bediening, klaarmaken van ruimtes, klaarmaken van eenvoudige lunchgerechten, inkoop, logistiek en ontvangst van gasten.

Er staat een stagevergoeding tegenover, je komt te werken in een betrokken team en het is een leuke afwisselende stageplek.

Ben je enthousiast dan direct en mail naar activiteiten@hoevewielrevelt.nl

KEUKEN MEDEWERKER

Bij Hoeve Wielrevelt zijn we opzoek naar een enthousiaste medewerker in de keuken, hou jij er van om gasten lekker te laten eten, heb jij affiniteit met werken in de keuken? Dan zijn we op zoek naar jou.

Je gaat werken in een gezellig team, binnen een ambitieus en dynamisch bedrijf waar een divers publiek komt. De keuken is toegankelijk, maar de kwaliteit is hoog. Onze lunchkaart staat vol met producten uit de omgeving en uit onze eigen moestuin.

Onze Gasterij telt 55 zitplaatsen buiten en ongeveer hetzelfde aantal op ons zonnige terras. Wekelijks zijn wij geopend van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur. Dit betekend dat de meeste diensten rondom deze tijden vallen. Buiten onze standaard openingstijden worden er feesten, partijen en vergaderingen georganiseerd.

Bij het takenpakket van een medewerker in de keuken behoren de volgende werkzaamheden:

 • Ondersteuning, voorbereiding en uitvoering van lunch en buffet gerechten
 • Opruim en schoonmaak werkzaamheden

Werktijden en dagen zijn in overleg, hiernaast bieden wij een contract voor min 16 uur en max 30 uur per week. Goede arbeidsvoorwaarden, zo worden pauzes altijd doorbetaald.

Spreekt bovenstaande jou aan en zie jij jezelf werken op onze mooie buitenlocatie in de buurt van Utrecht, dan kijken uit naar jouw sollicitatie activiteiten@hoevewielrevelt.nl

MEDEWERKER BEDIENING 16 - 24 uur

Bij Hoeve Wielrevelt zijn wij op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dagelijks genieten onze gasten bij ons van eerlijke koffie/thee, gebak en lunches. Als medewerker in de bediening zorg jij er samen met jouw team voor dat onze gasten optimaal genieten van onze Hoeve.

Wil jij werken op een mooie buitenlocatie in de buurt van Utrecht, ben je graag onder de mensen en is gastvrijheid of jouw lijf geschreven? Dan is dit de baan voor jou.

Gasterij Wielrevelt biedt een gangbare en kwalitatief hoge menu kaart. We gebruiken veel producten uit de omgeving en onze eigen moestuin. Onze gasten zijn mensen uit de omgeving maar ook dagjes mensen, wandelaars en fietsers. Dagelijks zijn wij geopend van woensdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur. Dit betekend dat de meeste diensten rondom deze tijden vallen.

Buiten onze standaard openingstijden worden er partijen en vergaderingen georganiseerd, je zal dus ook in contact komen met de zakelijke bezoeker.

Bij het takenpakket van een medewerker bediening behoren de volgende werkzaamheden:

 • Gastvrij ontvangen van gasten
 • Opnemen van de bestellingen
 • Serveren van drankjes en lunches aan gasten
 • Eventueel zelf bereiden van (eenvoudige) gerechten
 • Opmaken van de rekening
 • Afhandelen van betalingen
 • Afruimen en schoonmaken van tafels
 • Meehelpen met de einde dag schoonmaak

Wij bieden een mooie werkomgeving binnen een gezellig team. We kunnen een contact aanbieden voor 16 tot 24 uur in de week. Hiernaast goede arbeidsvoorwaarden, zo worden pauzes altijd uitbetaald.

Ben je enthousiast geworden! Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet activiteiten@hoevewielrevelt.nl

Onze ideale kandidaat heeft enige ervaring of affiniteit in de horeca. Is enthousiast en houdt van aanpakken.

We kijken uit naar jouw sollicitatie.