VACATURES

Wil jij werken in de horeca van Haarzuilens een uitvalsbasis voor Leidsche Rijn, Maarssen, Vleuten en omgeving? Op een mooie natuurrijke plek waar veel te beleven is voor dagjesmensen maar ook voor de zakelijke bezoeker? Lees dan verder.

 

Hoeve Wielrevelt is omgetoverd van een traditionele Haarse hoeve tot een eigentijds erf waar mensen kunnen wandelen en ontspannen. Gasten kunnen genieten van eerlijk eten en drinken binnen in de Gasterij en op ons zonnige terras. Je kan vergaderen in de bijbehorende stalzaal of je neemt deel aan de diverse workshops. Hiernaast is het voor groepen particulier en zakelijk mogelijk om feesten en partijen te houden binnen één van de gebouwen of buiten. Kortom er is altijd wel wat te beleven!

 

De vele mogelijkheden die Hoeve Wielrevelt biedt zorgt voor een diversiteit aan werkzaamheden binnen jouw baan.

 

Wil jij uitmaken van een hecht en gezellig team? Neem dan een kijkje in onze recente vacatures of mail een open
sollicitatiebrief met motivatie naar
activiteiten@hoevewielrevelt.nl

VACATURES

Zie hieronder onze openstaande vacatures!  ↓

STAGE BEDIENING/ FACILITAIR MEDEWERKER

Ben jij onze nieuwe gepassioneerd VMBO of MBO leerling? Wil je stage lopen op een plek waar diverse activiteiten samenkomen van workshops, catering, partijen, vergadering tot aan teambuilding programma’s. Dan ben je bij Hoeve Wielrevelt aan het goede adres.

We zoeken op onze Hoeve een medewerker bediening/ facilitair dienstverlening. Je zal tijdens deze stage meewerken met alle voorkomende werkzaamheden, denk hierbij aan: bediening, klaarmaken van ruimtes, klaarmaken van eenvoudige lunchgerechten, inkoop, logistiek en ontvangst van gasten.

Er staat een stagevergoeding tegenover, je komt te werken in een betrokken team en het is een leuke afwisselende stageplek.

Ben je enthousiast dan direct en mail naar activiteiten@hoevewielrevelt.nl