Workshop vilten voor beginners

 

Workshop vilten voor beginners 

sloffen van wolvilt Studio Namenia
Tijdens deze workshop beleef je de magie van het vilten met water en zeep; een oeroude techniek. Plukjes zachte wol, warm water en het krimpen van de wol.. een magisch moment!

Data 2017:

do 31 augustus
za 30 september
za 2 september
za 4 november
 

Tijd: 10-13 uur 
 

Het programma

Voor wie?

Workshop vilten voor beginners: beleef de magie!

Wil je de magie van het vilten ervaren? Kom gezellig vilten bij Studio Namenia! Steeds vaker zie je vilt om je heen, bijvoorbeeld tassen, hoeden, sloffen, dekens en sieraden die van wolvilt zijn gemaakt. Tijdens deze workshop beleef je de magie van het vilten met water en zeep; een oeroude techniek. Plukjes zachte wol, warm water en al snel voel je de wol onder je handen krimpen… een magisch moment!

We starten met een korte uitleg met voorbeelden, daarna ga je zelf aan de slag met wol. Eerst gaan we oefenen met de basistechniek van het natvilten. Daarna maak je één of meer kleine objecten, zoals kralen, een bloem of armband. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren zachte merinowol. Je krijgt ook een document met de uitleg, zodat je na de workshop ook thuis aan de slag kunt met vilten.

workshop wolvilten voor beginners
Duur: de workshop duurt 3 uur

Docent: de workshop wordt gegeven door Inge van Oudenallen - Visser van Studio Namenia. Zij is viltontwerper en geeft met veel enthousiasme workshops wolvilten.

Aanmelden: via het contactformulier hieronder 

workshop wolvilten

De workshop is voor volwassenen.

Kosten: € 45,- p.p. inclusief materialen, koffie/thee met iets lekkers.

U kunt zich alleen of met meerdere mensen inschrijven.  

Voor alle materialen en gereedschappen wordt gezorgd. 

Deze workshop boeken voor uw eigen groep? Dat kan ook, neem contact op voor de mogelijkheden.