Gasterij

Gasterij Wielrevelt: Heerlijk en eerlijk genieten

Gasterij Wielrevelt is open sinds maart 2016. Gastvrouw Marjos heet u hier van harte welkom. Kom langs en proef onze huisgemaakte appeltaart en onze vers gemaakte broodjes en salades. Geniet daarbij van een heerlijke en eerlijke koffie of een verse kruidenthee. Ook op het terras is het goed toeven. In de zon of in de boomgaard onder de walnotenbomen. Een koel lokaal gebrouwen biertje of een mooi glas wijn maken het genieten compleet.

We maken zoveel mogelijk gebruik van biologische of streekproducten. Zo gebruiken we voor de appeltaart de appels van buurvrouw de Haarse Gaard, serveren we hamburgers van ‘t Ouwe Land (te vinden op de hoeve) en maken we gebruik van ambachtelijk brood van bakkerij Carl Siegert.

Op dit moment zijn we druk bezig met het inrichten van ons winkeltje. De biologische ijsjes zijn er al te koop. Evenals rundvlees van ‘t Ouwe Land. Straks komen hier ook de producten te staan van onze fruitbomen en -struiken en uit de moestuin.

Op de informatiewand van onze partner Natuurmonumenten vindt u informatie over het gebied en zijn mogelijkheden. 

Een dagje uit met de familie, vergaderen in ongedwongen sfeer, een workshop of kinderfeestje, er zijn allerlei mogelijkheden. Vraag gerust naar uw wensen, wij denken graag met u mee.

lunch hoeve wielrevelt haarzuilens  lunch boomgaard hoeve wielrevelt koffie drinken lunch vleuten hoeve wielrevelt  gasterij wielrevelt

Menu Gasterij Wielrevelt
 

lunchkaart

Het menu van Gasterij Wielrevelt wisselt regelmatig. We serveren (h)eerlijke lunches met ingrediënten uit het seizoen. Laat u ook eens verrassen door het broodje van de dag! 

 

Openingstijden Gasterij

Maandag:gesloten
Dinsdag:gesloten
Woensdag:10-1800 uur
Donderdag:10-18.00 uur
Vrijdag:10-18.00 uur
Zaterdag:10-18 uur
Zondag:10-18 uur 

Lunches vanaf 12.00
Groepsreserveringen zijn in overleg ook buiten openingstijden mogelijk.